domingo, 17 de mayo de 2015

TERROR



  •   Frankenstein (James Whale, 1931)


El doctor Henry Von Frankenstein construeix mitjançant fragments de cadàvers, un nou ser humà. Amb l’ajuda del seu criat Fritz, s’enfonsa durant la nit en els cementiris de la localitat per arrancar als cadàvers les parts que necessita. El que ignora és que cervell que ha utilitzat en el seu experiment havia pertangut a un criminal.










  • Alien (Ridley Scott, 1979)


De retorn a la Terra, la nau de càrrega Nostromo interromp el seu viatge. L’ordenador central, MADRE, ha detectat la misteriosa transmissió d’una forma de vida desconeguda, procedent d’un planeta proper aparentment deshabitat. La nau es dirigeix llavors  l’estrany planeta per a investigar l’origen de la comunicació.










  • The Shining / La Resplendor (Stanley Kubrick, 1980)


Jack Torrance es trasllada amb la seva dona i el seu fill de set anys a l’impressionant hotel Overlook, en Colorado, per a encarregar-se del manteniment de les instal·lacions durant la temporada hivernal, època en què roman tancat i aïllat per la neu. El seu objectiu és trobar pau per poder escriure una novel·la. Però, poc després de la seva arribada a l’hotel, al mateix temps que Jack comença a patir inquietants transtorns de personalitat, succeeixen estranys fenòmens paranormals.








  • Ringu/ The Ring (El cercle) (Hideo Nakata, 1998)

 
En una petita localitat japonesa, entre els estudiants circula una llegenda sobre un vídeos maldits que porten a la mort només amb la seva visualització. Després de la mort de la seva neboda, una periodista investigarà l’origen dels vídeos.




No hay comentarios:

Publicar un comentario