domingo, 17 de mayo de 2015

ANIMACIÓ



  • Fantasia (James Algar, Samuel Armstrong, Ford Beebe Jr., Norman Ferguson, Jim Handley, T. Hee, Wilfred Jackson, Hamilton Luske, Bill Roberts, Paul Satterfield, Ben Sharpsteen, 1940)


Una col·lecció d’interpretacions animades de grans obres de la música clàssica. A “El Aprendiz de Brujo” Mickey Mouse, deixeble d’un mag, es fica en un gran embolic ja que els seus coneixements de magia són molt limitats. “La Consagració de la Primavera” conta la història de la evolució, des dels éssers unicel·lulars  fins a l’extinció dels dinosaures. “La Dansa de les Hores” és un fragment d’un ballet còmic interpretat per elefants, hipopòtams, cocodrils i estruços. “Una Nit en el Mont Pelat” i el “Ave Maria” descriuen l’enfrontament entre la foscor i la llum.






  • Toy Story (John Lasseter, 1995)


Les joguines d’Andy, un nen de sis anys, temen que hagi arribat la seva hora i que un nou regal d’aniversari els substitueixi en el cor del seu propietari. Woody, un vaquer que ha sigut fins ara la joguina preferida de l’Andy, tracta de tranquil·litzar la resta de joguines fins que apareix Buzz Lightyear, un heroi espacial dotat de tot tipus d’avanços tecnològics. La seva constant rivalitat es transformarà en una gran amistat quan tots dos es perden a la ciutat sense saber tornar a casa.








  •  Mononoke- Hime / La princesa Mononoke (Hayao Miyazaki, 1997)


Per tal de curar la ferida que li ha causat un porc senglar embogit, el jove Ashitaka surt en busca del déu Cérvol, ja que només ell pot alliberar-lo del sortilegi. Al llarg del seu periple descobreix com els animals del bosc lluiten contra homes que estan disposats a destruir la naturalesa.









  • Frankenweenie (Tim Burton, 2012)


Pel·lícula basada en el curtmetratge homònim que el propi Burton va realitzar el 1984. L’experiment científic que du a terme el petit Victor per a ressuscitar el seu adorable gos Sparkly, l’obligarà a afrontar terribles situacions.







No hay comentarios:

Publicar un comentario