domingo, 17 de mayo de 2015

CINEMA FANTÀSTIC


  •    King Kong / King Kong (Arthur C. Schoedsack y Merian C. Cooper, 1933)

Un equip de cinema van a filmar una pel·lícula a la misteriosa illa de Teschio, a l’est de Sumatra. Allà els nouvinguts descobreixen l’existència d’una civilització prehistòrica i d’una tribu ancestral que segresta l’atractiva Ann, l’actriu protagonista, per oferir-la en sacrifici ritual a King, un gegantesc goril·la.










  •  Jason and the argonauts (Don Chaffey, 1963)

Jason ha profetitzat deixar el tron a Tesalia. Però, Pelias li diu que viatgi a Colchis i ell segueix el consell, navegant durant molts dies amb els Argonautes fins Grècia. Però, en el seu viatge s’enfrontarà amb uns gegants de bronze i tota sèrie de monstres, encara que ells tenien la protecció d’Hera, reina dels deus.










  •   Conan the Barbarian (John Milius, 1982)

Un nen que pertany a una tribu primitiva grava a la seva memòria els rostres dels guerrers que han exterminat a la seva família i a ell li han venut a uns mercaders eslaus. Anys després, el jove s’ha convertit en un forçut i valent guerrer.











  •   The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring / El Senyor dels anells: La comunitat de l'anell (Peter Jackson, 2001)

A la Terra Mitjana, el senyor obscur Saurón ordenà els Elfs que forgessin els Grans Anells del Poder. Tres per als reis Elfs, set per als Senyors Nans, i nou per als Homes Mortals. Però Sauron també va forjar, en secret, l’Anell Únic, que té el poder d’esclavitzar tota la Terra Mitjana. Amb l’ajuda dels seus amics i de valents aliats, el jove hobbit Frodo comença un perillós viatge amb la missió de destruir l‘Anell Únic. Però, el malvat Sauron ordena la persecució del grup. La missió és quasi suïcida però al mateix temps necessària, ja que si Sauron recupera l’anell serà el final de la Terra Mitjana.


No hay comentarios:

Publicar un comentario