domingo, 17 de mayo de 2015

ACCIÓ/AVENTURA

https://www.youtube.com/watch?v=Hk2rmx9L16s

  • From Russia with love / Des de Rusia amb amor (Terence Young, 1963)


Una màquina que desxifra els més complexos sistemes de comunicació és l’objectiu de l’agent britànic James Bond, que aquesta vegada ha de viatjar fins l’Istambul per a dur a terme aquesta missió.











  • The Man Who Would Be King / L'home que va poder regnar (John Huston, 1975)


Danny Dravot i Peachy Carnehan, dos aventurers que viatgen a l’índia en 1880, sobreviuen gràcies al contraban d’armes i altres mercaderies. Un dia, decideixen fer fortuna en el llegendari regne de Kafiristan. Després d’un duríssim viatge a través del Himàlaia, arriben a la seva meta just a temps per fer ús de la seva experiència en combat y salvar a un poble dels seus assaltants.










  • Die Hard (John McTiernan, 1988)


Un grup de terroristes s’ha apoderat d’un edifici a la ciutat de Los Angeles, tomant a un grup de persones com a ostatges. Només un home, el policia de Nova York John McClane, ha aconseguit escapar de l’assetjament terrorista. Encara que està sol i fora de servei, McClane s’enfrontarà als segrestadors.











  •  Kill Bill: Volume 1 (Quentin Tarantino, 2003)

El dia de la seva boda, una assassina professional pateix un atac d’alguns dels membres de la seva pròpia banda, que obeeixen les ordres de Bill, el cap de l’organització criminal. Aconsegueix sobreviure a l’atac, encara que queda en coma. Quatre anys després desperta dominada per un gran desig de venjança. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario