domingo, 17 de mayo de 2015

MUSICAL



  •    Singing In The Rain/ Cantant sota la pluja (Stanley Donen y Gene Kelly, 1952)


Abans de conèixer  la aspirant a actriu Kathy Selden, el ídol del cinema mut Don Lockwood pensava que ho tenia tot: fama, fortuna i èxit. Però, quan la coneix, s’adona de que ella és el que realment faltava a la seva vida.amb el naixement del cinema sonor, Don vol filmar musicals amb Kathy, però entre tots dos s’interposa la reina del cinema mut Lina Lamont.










  •  Cabaret (Bob Fosse, 1972)


Berlín, anys trenta. El partit nazi domina una ciutat on l’amor, el ball i la música es barregen a la vida nocturna del Kit Kat Club. Un refugi màgic on la jove Sally Bowles i un divertit mestre de cerimònies fan oblidar les tristeses de la vida.











  •  The Blues Brothers (John Landis, 1980)


Després de passar anys a la presó per robatori a mà armada, Jake Blues és posat en llibertat per bon comportament. Surt de la presó amb la mateixa roba amb la que va entrar: vestit i barret negre i gafes fosques. Igual vestit l’espera a la porta de la presó el seu germà Elwood, que l’informa que l’orfenat de Santa Elena, l’única llar que han conegut, està en perill de desaparèixer per raons econòmiques. Sense dubtar ni un moment, els germans es posen mans a l’obra.








  •    Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (Tim Burton, 2007)

 
Basada en un musical de Broadway, narra la història de Benjamin Barker, també conegut com a “Sweeney Todd”, un sinistre personatge que té una barberia a Londres que assassinarà amb la seva navalla.





No hay comentarios:

Publicar un comentario