lunes, 22 de septiembre de 2014

Importància de la imatge a les notícies



La majoria de notícies, solen anar acompanyades d’aquella imatge que les fan més creïbles. Aquella imatge pot ser veritable o no, és a dir, pot haver estat manipulada per tal d’expressar el que l’article o notícia vol difondre. A més cal afegir què, estigui o no manipulada la imatge, és seleccionada amb el text en concret per tal que encaixin a la perfecció.

En el meu cas, la notícia escollida forma part de la secció de política. El seu titular és el següent: El 58,8% de los catalanes está de acuerdo o muy de acuerdo con que Catalunya tenga un Estado propio, según el CEO.

Com era d’esperar, a  la imatge en qüestió apareixen moltes persones en el que sembla una manifestació, amb la senyera independentista com a protagonista. La imatge, feta  per Ferran Nadeu a la via catalana l’Onze de Setembre està extreta de: El Periódico; així com la notícia.

Aquesta imatge és apropiada, ja què, ens mostra de forma visual el tema principal d’aquesta notícia. Tot i això, com durant tota la part escrita donen moltes voltes als percentatges, crec que també seria de gran ajuda poder observar de manera visual un gràfic amb aquestes dades esmentades anteriorment.


http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/588-catalanes-esta-acuerdo-muy-acuerdo-catalunya-tenga-estado-propio-3540432




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario